info@prospanek.cz
+420770100440
poradenská linka je dostupná Po - Pá od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zavřít
0 0 Kč
Váš košík je zatím prázdný.

Jaro i ve vaší ložnici!

Jaro přináší spoustu krásných věcí, na které se těšíme celou zimu. První sluneční paprsky hned zlepší každému náladu a první jarní kvítky vykukují z trávy. Pojďme si to jaro pustit i do našich ložnic! Jak na to? Čtěte dál.

Jaro přináší spoustu krásných věcí, na které se těšíme celou zimu. První sluneční paprsky hned zlepší každému náladu a první jarní kvítky vykukují z trávy. Pojďme si to jaro pustit i do našich ložnic! Jak na to? Čtěte dál.

Jaro i ve vaší ložnici!

Pozor na jarní únavu

Na jaře je potřeba dodržovat určitá pravidla pro kvalitnější spánek. Je totiž celkem časté, že se o nás může pokoušet tzv. jarní únava. Po dlouhé, temné zimě je nutné doplnit vitamín D, který nám přes zimu tolik chybí. Zařaďte také více zeleninových jídel pro nastartování metabolismu. Na jaře se začne v obchodech a na trzích objevovat krásná čerstvá zelenina, kterou bychom měli do svého jídelníčku určitě zařazovat, co nejčastěji. Správná strava a dostatek všech živin a minerálů zajišťuje kvalitnější spánek a tím i kvalitnější celkovou života správu.

Jarní úklid – nezapomeňme na ložnici

Každá správná hospodyňka to zná.  Jarní úklid patří mezi strašáky snad každé ženy. Není však vůbec důvod pro dělání si vrásek na tváři. Zkuste vzít jarní úklid pozitivně jako nějakou hru. Základem jsou totiž pravidla, pokud si práci dobře zorganizujete a rozdělíte, bude vám úklid připadat jako hračka. Nezapomeňte, že i ložnice by měla být na seznamu úklidu. Pořádně si vyvětrejte a nechte tak odpařit z matrace přebytečnou vlhkost (to byste ostatně měli dělat každý den zhruba 15 minut), vyperte i své lůžkoviny, vysajte svou matraci a prostor pod postelí. Pokud vlastníte chránič matrace, nezapomeňte i jej přihodit do pračky, dle návodu.

Oblečte svoji ložnici do jarního kabátu

Když už budete mít takto všechno sundané a připravené k vyprání, co takhle podívat se po nějakém krásném jarním vzoru povlečení. Není nic snazšího než přivolat si trochu toho jara i přímo do své postele. Vyberte si na některé z našich prodejen z velké nabídky různých vzorů, barev i kvalitních materiálů. Ať preferujete jednoduchá povlečení nebo naopak krásně zdobená, u nás si jistě vybere každý. Za zmínku také stojí naše povlečení ze studia PiP. Tato povlečení jsou ručně navrhnuta do nejmenších detailů propracována v Holandsku. To zaručuje, že jsou povlečení z PiP studia opravdu originální a stejný kousek jen tak někde nepotkáte. Vyberte si z velkého množství vzorů na některé z prodejen ProSpánek.