info@prospanek.cz
+420770100440
poradenská linka je dostupná Po - Pá od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zavřít
0 0 Kč
Váš košík je zatím prázdný.
Úvodní strana Blog O postelích Doprava nebo montáž postele? S námi se o nic starat nemusíte!

Doprava nebo montáž postele? S námi se o nic starat nemusíte!

Zvažujete nákup nové postele, ale bojíte se, že ji nesložíte správně? Nechcete svou novou postel poškodit nebo nemáte nikoho, kdo by vám s tímto nelehkým úkolem pomohl? Nezoufejte a čtěte dál!

Zvažujete nákup nové postele, ale bojíte se, že ji nesložíte správně? Nechcete svou novou postel poškodit nebo nemáte nikoho, kdo by vám s tímto nelehkým úkolem pomohl? Nezoufejte a čtěte dál!

Doprava nebo montáž postele? S námi se o nic starat nemusíte!

Sestavení postele není občas úplně jednoduchý úkol. Může se taky stát, že nemáte nikoho, kdo by vám ji pomohl vynést do patra nebo přidržoval při montáži? Na koho se tedy obrátit? Odpověď je jednoduchá, na nás! Naši šikovní pomocníci v ProSpánku vám pomohou i s tou vaší postelí.

Víme, že většina z vás nevlastní dostatečně velké auto pro přepravu vašich vybraných kousků do vaší ložnice. Proto si nemusíte dělat vrásky a raději se obraťte na nás i s dopravou.

A jak je to tento měsíc?

V měsíci březnu navíc na vybrané postele poskytujeme dopravu a montáž zdarma. Naši kolegové vám postel přivezou, vynesou do patra a smontují přímo na místě. Ani s odpadem si nemusíte lámat hlavu. Co si přivezeme navíc, to si také odvezeme a vám tedy zbude pouze krásná nová postel ve vaší ložnici, na které si užijete zdravý spánek po celou noc. Už se těšíte? Tak neváhejte a navštivte některou z našich prodejen ProSpánek ještě tento měsíc. Akce platí do 31. 03. nebo do vyprodání zásob.