info@prospanek.cz
+420770100440
poradenská linka je dostupná Po - Pá od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zavřít
0 0 Kč
Váš košík je zatím prázdný.
Úvodní strana Blog Zajímavé články Certifikáty - Záruka kvalitního odpočinku!

Certifikáty - Záruka kvalitního odpočinku!

Roustoucí uvědomování si skutečnosti, že spánek je jedinou opravdovou fází odpočinku po každodenním shonu a jakým způsobem přispívá k naší duševní a tělesné pohodě, přeměnilo vše, co se spánkem souvisí.

Roustoucí uvědomování si skutečnosti, že spánek je jedinou opravdovou fází odpočinku po každodenním shonu a jakým způsobem přispívá k naší duševní a tělesné pohodě, přeměnilo vše, co se spánkem souvisí. Materiály, látky a výrobní postupy se přiklánějí k přírodnějšímu a technologicky vyspělejšímu způsobu výroby a dosahují vyšších kvalitativních standardů ověřovaných přísnými kontrolami.

Pro námi nabízené výrobky byl vydán certifikát LGA Prüfzertifikat, který zaručuje kvalitu a odoslnost použitých materiálů.

Certifikáty - Záruka kvalitního odpočinku! Certifikáty - Záruka kvalitního odpočinku! 2 Certifikáty - Záruka kvalitního odpočinku! 3

 

Všechny naše textilní výrobky jsou certifikované certifikací Öko-Tex Standard 100, což zaručuje, že neobsahují ani neprodukují látky škodlivé pro zdraví člověka. laboratoře provádějí testy  na přítomnost nebo uvolňování škodlivých látek v polotovarech i v hotových textilních výrobcích (pesticidy, těžké kovy, formaldehyd, alergeny, atd.).

Certifikáty - Záruka kvalitního odpočinku! 4

Výrobci námi dodávaných matrací dále testují svoje výrobky přístrojem Ergocheck, který umožňuje vyhodnocovat působení lidského těla na povrch konkrétní matrace. Ergocheck je tenkou podložkou s řadou mikročidel, připojenou k počítači, jenž dokáže vyhodnotit zatížení matrace jednotlivými partiemi lidského těla a její protitlak na tyto partie. V praxi to znamená, že na prototyp nově vyráběné matrace se nechá ulehnout několik osob různé váhy, výšky a sleduje se průběh měření. Na základě výsledků prostorového 3D grafu se upravuje tuhost matrace, složení pěn jádra, rozložení a provedení anatomických zón matrace a také provedení potahu tak, aby daná matrace vyhověla cílové skupině, pro kterou je konstruována.