info@prospanek.cz
+420770100440
poradenská linka je dostupná Po - Pá od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zavřít
0 0 Kč
Váš košík je zatím prázdný.

5 kroků ke zdravému spánku

Chcete spát, jako když vás do vody hodí? Představujeme jednoduchý souhrn nejdůležitějších kroků, které vedou k dokonalému a především zdravému spánku.

5 kroků ke zdravému spánku

Výběr správné matrace

Matrace ve vašem spánku hraje nejspíš nejdůležitější roli. Nesmí být ani měkká, ani příliš tuhá a také by se měla přizpůsobovat křivkám vašeho těla. Jejímu výběru bychom měli věnovat velkou pozornost a čas.

5 kroků ke zdravému spánku 2

5 kroků ke zdravému spánku 3

Výběr roštu

I přesto, že bývá výběr roštu podceňován, i on velmi ovlivňuje kvalitu našeho spánku. Správná kombinace roštu a matrace zajišťuje hluboký a klidný spánek a tím i tolik důležitou regeneraci našeho těla.

5 kroků ke zdravému spánku 4

5 kroků ke zdravému spánku 5

Vhodný polštář

Výběr polštáře bychom měli podřídit poloze našeho těla při spánku. Díky správnému polštáři se můžete rozloučit s bolestmi hlavy a krční páteře.

5 kroků ke zdravému spánku 6

5 kroků ke zdravému spánku 7

Postel podle vašich představ

Postel vybírejte nejen podle designu, který se vám líbí, ale také podle kvality materiálu. Čím kvalitnější materiál, tím déle vám vaše postel vydrží.

5 kroků ke zdravému spánku 8

5 kroků ke zdravému spánku 9

Nezapomeňte na doplňky

Chrániče matrací, lůžkoviny, povlečení – bez nich se prostě neobejdete. Všechny tyto skvělé doplňky zajišťují lepší hygienu a pohodlí a tím i zvyšují kvalitu vašeho spánku.

5 kroků ke zdravému spánku 10

 

Zjistili jste, že je to docela věda? Zeptejte se našich spánkových expertů na prodejnách a nechte si poradit, jaké řešení je pro Vás nejlepší.