info@prospanek.cz
+420770100440
poradenská linka je dostupná Po - Pá od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zavřít
0 0 Kč
Váš košík je zatím prázdný.
Úvodní strana Blog Zajímavé články Komfort a tradice: Polohovatelná křesla La-Z-boy

Komfort a tradice: Polohovatelná křesla La-Z-boy

Vzpomínáte na, dnes již legendární seriál, Přátelé? Joey s Chandlerem v něm již tenkrát vedli zábavné souboje na svých polohovatelných křeslech s pákou a my jsme se díky nim smáli každý večer. Náš nejnovější kousek vás přenese do atmosféry amerických bytů přesně jako v tomto kultovním seriálu. Své bitvy tak již budete moct zažít na vlastní kůži. A nejen to!

Vzpomínáte na, dnes již legendární seriál, Přátelé? Joey s Chandlerem v něm již tenkrát vedli zábavné souboje na svých polohovatelných křeslech s páčkou a my jsme se díky nim smáli každý večer. Náš nejnovější kousek vás přenese do atmosféry amerických bytů přesně jako v tomto kultovním seriálu. Své bitvy tak již budete moct zažít na vlastní kůži. A nejen to!

 Komfort a tradice: Polohovatelná křesla La-Z-boy

ProSpánek ve spolupráci s tradiční značkou La-Z-boy představuje nová polohovatelná křesla s jedinečným systémem, které přináší svět pohodlí a komfortu již i do vašeho obýváku. Tradice značky La-Z-boy trvá již 90 let a za tu dobu dovedla svá křesla k dokonalosti. Nabízí komfort a neuvěřitelné pohodlí, kdy své oblíbené pořady a seriály budete moci sledovat v několika polohách v americkém stylu.

Nemusíte se bát žádných technických složitostí. Ovládání křesla zajišťuje páčka na boku křesla a je tak snadné, že jej zvládne dítě i senior bez potíží. Své křeslo můžete nastavit do několika poloh, od mírného podepření nohou až po téměř ulehnutí v křesle. Křeslo je krásně měkké, ale zároveň pevné takže podepře vaše tělo, aniž byste se někde propadali.

Navíc polohovatelná křesla jsou neuvěřitelně stylová a budou se hodit do jakéhokoliv interiéru. Věřte, že jedno vám stačit nebude. Tohle není pouze křeslo, tohle je životní styl – tohle je Amerika.

 Komfort a tradice: Polohovatelná křesla La-Z-boy 2