info@prospanek.cz
+420770100440
poradenská linka je dostupná Po - Pá od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zavřít
0 0 Kč
Váš košík je zatím prázdný.
Úvodní strana Blog O matracích Co je TEMPUR® a čím je jiný?

Co je TEMPUR® a čím je jiný?

„Budoucnost spánku je tady“ Věta, kterou mohl TEMPUR® s nadšením prohlásit v roce 2022 po čtyřech letech náročného výzkumu a vylepšování svých matrací. Vytvářeli nové materiály, kombinovali je navzájem mezi sebou, až nakonec mohli prohlásit: „budoucnost spánku je tady“. Na světlo světa přicházejí dva nové materiály TEMPUR®, nový ikonický design matrace, vylepšené potahy QuickRefresh, udržitelné textilie a s nimi komplexní certifikace udržitelnosti. To vše v řadě nových matrací TEMPUR®.
Co je TEMPUR a čím je jiný?
TEMPUR® je výrobcem a dodavatelem bez-kompromisních řešení pro zdravý spánek v té nejvyšší možné kvalitě. Důkazem je záruka, dlouhá tradice, použité technologie i certifikáty kvality.
 

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Přeneste stav beztíže do Vaší ložnice…

Materiál TEMPUR® byl vyvinut NASA pro pobyt ve vesmíru, ale funguje stejně dobře také ve Vaší posteli. Matrace TEMPUR® vytváří bezmála stav beztíže a dovolují Vašim svalům a pohybovému aparátu relaxovat v přirozené poloze, bez zbytečného tlaku a zároveň poskytnout potřebnou oporu. Vy se tak probouzíte svěží a odpočatí!

 

 

Věděli jste, že...

„85% uživatelů doporučilo matrace TEMPUR® svým známým, v průměru ho každý doporučil vice jak 7 lidem.“
 

NOVÁ TECHNOLOGIE PĚNY TEMPUR®:

TEMPUR® je opět průkopníkem, protože jako první použili kapalný CO2 pro jejich viskoelastické pěny s velmi vysokou hustotou.

Díky tomuto inovativnímu způsobu zpracování CO2 vyrobili hned 2 nové materiály:

  • TEMPUR® Advanced Material
  • TEMPUR Adapt Material™
 
TEMPUR® Advanced Material

TEMPUR® Advanced Material je nový prémiový materiál. Tento materiál je nejpřizpůsobivější, jaký kdy tato společnost vyrobila. Poskytuje o neuvěřitelných 20% větší tlakovou úlevu než původní materiál TEMPUR®. TEMPUR® Advanced Material absorbuje více pohybu a přizpůsobuje se lépe než kdykoliv předtím. Tento materiál je vrchní, komfortní vrstvou v nových řadách PRO A PRIMA.
TEMPUR Adapt Material™

Úžasná technologie přizpůsobení těla, uvolnění tlaku a pohlcování pohybu, kterou je TEMPUR® známý, je nyní ještě odolnější a dlouhodobější. TEMPUR® Adapt Material™ se přizpůsobí vašemu přesnému tvaru a poskytuje kompletní a nepřetržitou podporu, která vydrží. Tento materiál slouží jako podpůrná vrstva v matracích PRO a PRIMA
Díky sjednocené nabídce výšek matrací ve všech pocitových řadách můžete navíc matrace TEMPUR mezi sebou libovolně kombinovat.

 

U jednotlivých kolekcí je možné si vybrat produktovou řadu. Rozdíly jsou popsané u jednotlivých kolekcí. 

Produktové řady se liší poměrem jednotlivých materiálů a výškou. Díky jednotné výšce napříč kolekcemi je možné jednotlivé matrace spolu kombinovat. 

 

Věděli jste, že...

„Průzkum spokojenosti ve 12 zemích ukázal, že lidé, kteří poznali rozdíl a našli pro sebe ideální matraci TEMPUR, jsou se svojí matrací natolik spokojeni, že o ní mluví před ostatními.“

 

Kolekce TEMPUR® Soft

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Kolekce matrací TEMPUR® Soft je navržená pro ty, kteří preferují měkčí pocit matrace, ale zároveň požadují dostatečnou oporu. Velmi rychle reaguje na teplotu a váhu Vašeho těla pro pocit okamžitého uvolnění.

Každou noc si tak můžete připadat, jako byste spali na obláčku. Matrace obsahují miliardy ultracitlivých buněk, které se přesně přizpůsobí vaší hmotnosti, tvaru a teplotě.

Přejít na kolekci Soft

 

Kolekce TEMPUR® Medium

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Kolekce matrací TEMPUR® Medium má pocit středně tuhé matrace pro dokonalou rovnováhu mezi pohodlím a oporou. Při pohybu na matraci se materiál rychle vrací do původního tvaru, což zaručí ještě kvalitnější spánek.

Speciálně vyvinutý materiál TEMPUR® Advanced Material sloužící jako vrchní, komfortní vrstva matrace se dokonale přizpůsobí Vašemu tělu. Jde o nejpřizpůsobivější materiál, jaký můžete v matracovém průmyslu najít. Skládá se z miliard ultracitlivých buněk, které absorbují veškerý Váš pohyb podle tvaru a hmotnosti a zároveň reagují na Vaši teplotu. Dají Vám tak podporu, kterou potřebujete, bez jakéhokoliv protitlaku, jenž by Vás v noci nutil se otáčet.

Přejít na kolekci Medium
 

Kolekce TEMPUR® Medium Firm

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Kolekce matrací TEMPUR® Medium Firm jsou navržené jako středně tvrdé matrace s extra rychlým přizpůsobením a velmi pevnou oporou. Jde o pevnější pocit, který však využívá veškerých výhod materiálu TEMPUR®.

. Matrace TEMPUR® Medium Firm vytváří lehce pružinový efekt s dostatečnou komfortní vrstvou materiálu TEMPUR®, která zredukuje tlakové body, které mohou v noci vést k nutnosti se převalovat a otáčet.

Přejít na kolekci Medium Firm
 

Kolekce TEMPUR® Firm

Co je TEMPUR a čím je jiný? 8

Kolekce matrací TEMPUR® Firm představuje řešení pro všechny, kteří chtějí spát kvalitně, ale materiál TEMPUR® jim přišel příliš měkký. Matrace byly navrženy pro ty, co chtějí od své matrace vyšší tuhost, stabilní oporu a zároveň chtějí mít zachovány všechny výhody materiálu TEMPUR®.

Jedná se o revoluční pěnu, která se pod vlivem naší teploty dokonale přizpůsobí tvaru těla a zajišťuje hluboký a pohodlný spánek.

 

Produkty TEMPUR®

TEMPUR to nejsou jen unikátní a komfortní matrace, ale ucelený spací systém, který Vám nabízí vše co potřebujete pro nekompromisně kvalitní a klidný revitalizující spánek. Podívejte se také na další produkty TEMPUR...

Zaujala Vás naše nabídka nebo další produkty TEMPUR®? Chcete si produkty vyzkoušet nebo se dozvědět víc? Jsme vám k dispozici a rádi kvalifikovaně zodpovíme Vaše dotazy.

Najít nejbližší prodejnu